musafir by amarjit - indian restaurant, Bucharest, Romania





























Indian bar-restaurant, in the courtyard of “the Ark” building, in Bucharest. Due to the industrial character of the area and the building, we organized the kitchen inside an used container, adapted to the specific requirements of its new function. The main feature is a drawer-like extention, presenting the cooking process to the clients-guests, ro. ‘musafir’. At the upper level of the courtyard, on a wooden deck, the bar is constructed following the same industrial lines. A long white wall next to it can be used for projections. For the cold months we added a transparent wooden structure on the idea of a winter-garden.
   









bucharest, romania, 2009

skaa
planning-construction: summer-autumn 2009,
client: by Amarjit www.musafirbyamarjit.com
container architecture


No comments:

Post a Comment